Batarya Değişimi Ne Kadar Sürer?

Batarya Değişimi Ne Kadar Sürer?

03 Kasım 2021
Batarya Değişimi Ne Kadar Sürer?

Akıllı telefonların hayatımızda önemli yer tutmasıyla birlikte karşılaşılan sorunların başında bataryanın zayıflaması gelmektedir. Akıllı cihaz tamirinde önde gelen hizmetlerden birisi de batarya değişimidir. Cihaz belli bir süre kullanımdan sonra bataryasını tüketebilir bu gibi durumlarda bataryanın yenilenmesi gerekmektedir. Pil ömrünün azalması batarya değişiminin gerektiğinin en bariz belirtisidir.  

İPhone batarya değişimi ve Samsung batarya değişimi son yıllarda en çok uygulanan parça değişim hizmetidir. Tekno20 olarak pil ömrünü tüketen akıllı cihazların parçalarını değiştirerek müşterilerimize daha konforlu telefon kullanımı sağlıyoruz. Batarya değişim zamanının geldiğini cihazın aniden kapanmasından, şarj edilememesinden ve gün içinde sürekli şarjın bitmesinden anlayabilirsiniz.

Batarya değişimi sayesinde akıllı telefonların kullanım ömrü uzamaktadır. Genel olarak telefonların batarya değişim işlemleri bir kaç saat içinde halledilmektedir.  Orijinal batarya değişim süresi daha çok gün içindeki yoğunluğa göre değişen bir hizmet türüdür.  Parça değişimi sonrasında günlük pil ömrü uzamaktadır, değişim esnasında telefon içinde yer alan bilgiler ve fotoğraflar silinmemektedir. Yapılan batarya değişimi sonrasındaTekno20 olarak 6 ay garanti süresi vermekteyiz...

Whatsapp'dan Yazabilirsiniz.
HEMEN ARA HEMEN YAZ NAVİGASYON