Denizli Oppo Cep Telefonu Tamiri

Denizli Oppo Cep Telefonu Tamiri

11 Aralık 2021
Denizli Oppo Cep Telefonu Tamiri

Tekno20 olarak Denizli Oppo cep telefonu tamiri ve parça değişimi hizmeti vermekteyiz.  Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve deneyimli ekibimizle cep telefonlarınızda yaşamış olduğunuz sorunları kısa bir süre de çözmekteyiz.  İnsan hayatının önemli bir parçası olan teknolojik cihazlarınız gün içinde sizlere sorun çıkartmaya başladığında genel olarak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 

Oppo cep telefonlarınızda meydana gelen arıza ve sorunları işletmemize getirerek aynı gün içinde tamir edilmesini sağlayabilirsiniz.  Tekno20 olarak bünyemize getirilen cihazlarınızda ücretsiz arıza tespiti yaparak telefonlarınızdaki arızları tespit ederek detaylandırıyoruz. 

Denizli Oppo tamiri, Oppo batarya değişimi, Oppo ekran değişimi, soket değişimi, format atma ve orijinal parça değişimi yapmaktayız. Tekno20 de yapılan tüm bakım ve onarım işlemleri 6 ay garantilidir.  Tamir sonrasında yaşayacağınız sorunlar ücretsiz olarak giderilmektedir. 

Oppo ekran değişimi, batarya değişimi, mikrofon ve ahize problemleri, şard bordu değişimi, şebeke arızası, kasa ve kapak değişimleri, sıvı teması onarımıyla birlikte cihazlarınızda oluşan tüm arızaları en güvenli ve kaliteli şekilde gideriyoruz...

Whatsapp'dan Yazabilirsiniz.
HEMEN ARA HEMEN YAZ NAVİGASYON