Denizli Huawei Tamiri

18 Kasım 2021
Denizli Huawei Tamiri

Denizli Huawei Tamiri hizmetimizle akıllı telefonlarında sorun yaşayan müşterilerimize destek vermeye devam ediyoruz. Tekno20 ailesi olarak bozulan, eskisi gibi çalışmayan, hiç açılmayan Huawei marka telefonlarınızı alarak çalışır hale getiriyoruz.  Cep telefonlarının günlük hayatımızda ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu düşünürsek, cep telefonlarında oluşan en ufak bir sorun keyfimizi kaçırmaya yetecektir.

Bu kısımda devreye giren Tekno20, profesyonel çalışanları ve güvenilir hizmetiyle akıllı telefonlar ve tabletlerde yaşadığınız problemleri en kısa sürede çözerek rahat etmenizi sağlamaktadır. İşletmemize getireceğiniz Huwaei telefonlarınızda ücretsiz arıza tespiti yaparak onay vermeniz halinde bakım ve onarım yapılmaktayız.  Bakım, onarım ve orijinal parça değişimi yaparak cep telefonlarınızı ilk aldığınız gün kadar iyi çalışır hale getiriyoruz.  

6 ay garantili tamir hizmetimizin yanı sıra batarya değişimi ve ekran değişimi de yapmaktayız.  Çalışmayan telefonlarınızı bir kenara atmak yerine Tekno20'ye getirerek en karlı yolu seçmenizi öneriyoruz...

Whatsapp'dan Yazabilirsiniz.
HEMEN ARA HEMEN YAZ NAVİGASYON